PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV moet deze zomer spelers gaan verkopen’

Zoals iedere voetbalclub heeft PSV het ook moeilijk in deze coronatijd. En daarom heeft directeur Toon Gerbrands aangegeven dat het noodzakelijk is dat ze deze zomer spelers gaan verkopen.

In gesprek met Voetbal International zegt hij: “Ik heb ooit geroepen dat PSV zonder supporters en sponsors dertig miljoen ging mislopen. Daarvan hebben we al een behoorlijk deel ingelopen, omdat we ze niet allemaal hoeven te compenseren. Maar dan nog: als we uit de rode cijfers willen blijven, moeten we in de zomer spelers verkopen.”

Spelers die hiervoor in aanmerking komen zijn onder meer Philipp Max, Denzel Dumfries, Mohamed Ihattaren en Donyell Malen. De laatstgenoemde werd onlangs al in verband gebracht met een mooie transfer naar Borussia Dortmund, dat alvast op zoek is naar een vervanger voor Jadon Sancho, die erg populair is op de markt. Naar verluidt moet Malen een clubrecord opleveren (50 miljoen euro), waarmee men in het Philips Stadion in één klap uit de brand zou zijn.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.