PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV gaat kampioen worden, zijn in de breedte sterker dan Ajax’

Presentator Jack van Gelder denkt dat PSV dit seizoen de kampioen van Nederland gaat worden. Hij acht ze namelijk in de breedte sterker te zijn dan Ajax.

In NH Sportcafé werden diverse analisten gevraagd naar de titelrace en hoe ploegen als Ajax en PSV ervoor staan. “Volgens mij is PSV in de breedte gewoon wat sterker dan Ajax”, begint Van Gelder zijn verhaal. “De trainer van PSV heeft 31 spelers gebruikt, maar daar hoor je niemand over. Niemand klaagt. Ik heb het idee dat iedereen tevreden is, dus ik denk dat zij kampioen worden.”

De wedstrijd die Ajax afgelopen woensdag tegen Willem II speelde (1-1) sterkt de ervaren presentator in zijn mening. “Na vier minuten kom je al met 1-0 voor en dan denk je: maak het nou gewoon af. Ik zie heel veel dingen waardoor ik me ga afvragen hoe ze toch door zo’n ondergrens kunnen zakken.”

Vooralsnog lijken Ajax en PSV de twee ploegen die dit seizoen gaan uitmaken wie er met de schaal in de hand komt te staan. Op 10 januari staan de twee rivalen tegenover elkaar in de Johan Cruijff Arena.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.