PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ibrahim Sangaré is de beste PSV-aankoop van dit seizoen’

Niet Mario Gotze of Phillip Max is de beste aankoop van dit seizoen maar Ibrahim Sangaré. Dit is de mening van oud-trainer en huidig analist Aad de Mos.

“Sangaré is onvervangbaar. Hij is het middelpunt, hij is het begin van de opbouw”, zegt De Mos op de website van het Eindhovens Dagblad. “Ik denk dat hij een buffer is. Hij haalt zo vreselijk veel weg en is zo dominant. Ik heb hem vergeleken met een American Football-speler, maar hij kan ook nog lekker voetballen. Dat zou bij mij de eerste zijn die op het formulier staat.”

De Mos heeft ook hoge verwachtingen van PSV in de Europa League. In de zestiende finale is Olympiakos de tegenstander. “Europees gaan ze ver komen, omdat je in de knock-outfase twee dingen moet beheersen. In uitwedstrijden moet je goed op de counter kunnen spelen. En dat kan PSV. En thuis moet je het spel kunnen maken. Dat beheerst PSV ook. Ze hebben een uitermate geschikte selectie voor een knock-outfase.”

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.