PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV incasseert een monsterbedrag voor Donyell Malen’

Met Donyell Malen heeft PSV goud in handen. De aanvaller wordt begeerd door Borussia Dortmund dat in de zomer voor hem wil gaan toeslaan.

De aanvaller vertegenwoordigt een flinke marktwaarde en mogelijk moeten de Eindhovenaren verkopen om hun balans op orde te brengen, maar dan veel liever in de zomer dan in de winter. Iedereen heeft echter zo zijn prijs, dus ook Malen.

Volgens de laatste geluiden uit Duitsland moet de international van het Nederlands elftal in ieder geval een recordbedrag opleveren. In het Philips Stadion zou men bereid zijn om plaats te nemen aan de onderhandelingstafel, maar alleen als er een bedrag van maar liefst 50 miljoen euro geboden wordt.

Het is niet bekend of Borussia Dortmund ook daadwerkelijk bereid is om het transferrecord van PSV te breken, maar als Jadon Sancho naar de Premier League (bijvoorbeeld Manchester United) vertrekt, valt het natuurlijk niet uit te sluiten dat de Duitsers de trekker overhalen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.