‘Atalanta mengt zich in de strijd en wil Ajax en PSV aftroeven’

Het Italiaanse Atalanta Bergamo heeft zich in de strijd gemengd voor de handtekening van Anel Ahmedhodzic. Hij is een 21-jarige verdediger van Malmo waar ook Ajax en PSV in zijn geinteresseerd.

Atalanta zou volgens Kvällsposten zeven miljoen euro willen neertellen voor de Zweedse kampioen, die door de Zweedse sportjournalisten is uitgeroepen tot Verdediger van het Jaar en Jonge Speler van het Jaar. Ahmedhodzic, international van Bosnië, zou ook in de belangstelling staan van AC Milan en Chelsea.

Zijn zaakwaarnemer Markus Rosenberg, oud-speler van Ajax, sprak vorige maand over de interesse in Ahmedhodic. “Die interesse is enorm. Het gaat bijna dagelijks over Anel. Het zijn niet altijd clubs die bellen, maar het kunnen ook agenten zijn of mensen met connecties bij clubs”, aldus Rosenberg tegen Sydsvenskan.

Een beslissing lijkt binnenkort gemaakt te gaan worden. Rosenberg: “Alle clubs met interesse volgen Anel al een tijdje en weten dus wat ze in huis kunnen halen. In de winterstop gaan we luisteren naar de verschillende aanbiedingen die we binnenkrijgen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.