PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Real Madrid volgt PSV-aanvaller Noni Madueke’

De Spaanse grootmacht Real Madrid volgt met grote interesse de verrichtingen van PSV-aanvaller Noni Madueke. Het Spaanse medium Don Balón verwijst hierbij naar Ruud van Nistelrooy.

De Nederlander is jeugdtrainer bij PSV, maar heeft nog altijd een goede relatie met zijn oud-werkgever in Madrid. Bij een recent contact zou hij de naam van Madueke hebben laten vallen en in Real zou men sindsdien zeer alert zijn.

Getuige zijn huidige rol bij PSV en de gevolgen van de coronacrisis zal Real Madrid niet meteen toeslaan in Eindhoven. De PSV’er zal dus nog wel even in het Philips Stadion actief blijven, maar de Madrilenen zullen zijn ontwikkeling in de gaten houden. President Florentino Pérez overweegt op een geschikt moment toe te slaan.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.