PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV strijd met Real Betis om handtekening van Washington Corozo’

PSV heeft interesse in de speler Washington Corozo. Dit weet het Ecuadoraanse medium El Scouter te melden. Hij is een 22-jarige vleugelaanvaller die dit jaar namens Club Sporting Cristal furore maakte in de Ecuadoraanse competitie.

Corozo had slechts zestien competitiewedstrijden nodig om tot zeven doelpunten en evenveel assists te komen. Daarmee heeft de rechtspoot zich in de kijker gespeeld bij PSV, maar ook bij Real Betis. Zijn contract loopt nog door tot en met 2023 en dus kan Club Sporting Cristal een stevige vraagprijs formuleren.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.