PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV meldt zich bij Arsenal voor wintertransfer’

PSV zou zich bij Arsenal hebben gemeld voor William Saliba. Met dit nieuws pakt het medium Football London uit. De pas negentienjarige centrumverdediger kwam vorig jaar nog voor vele miljoenen naar het Emirates Stadium, maar komt er vooralsnog totaal niet aan te pas onder manager Mikel Arteta.

Football London schrijft dat Saliba, logischerwijs, ontevreden is met zijn situatie bij Arsenal en dat een (tijdelijk) vertrek in januari een meer dan serieuze optie is. PSV heeft zich volgens het medium reeds officieel gemeld om te informeren naar de mogelijkheden voor een huurdeal. Het is onduidelijk of de Eindhovenaren ook daadwerkelijk kans maken, want Saliba kan volgens Football London op interesse vanuit heel Europa rekenen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.