PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Mario Gotze: ‘Ik sprak deze zomer met Bayern Munchen’

Mario Gotze verraste deze zomer door te tekenen bij PSV. Maar hij sprak ook met Bayern Munchen over een dienstverband. Dat geeft hij aan in een interview met het Duitse BILD. Götze heeft nog steeds contact met Bayern-trainer Hansi Flick.

Naast Flick belde ook Uli Hoeness Götze op, zo geeft de Duitser aan. “In de zomer hebben we openlijk gesproken over mijn toekomst, over de plannen van Bayern”, vertelt Götze in gesprek met BILD. “Ze zeiden dat ze me als persoon en als speler waarderen en dat ze me graag terug wilden halen naar de club.”

Götze heeft nog steeds regelmatig contact met Flick. “Maar Hansi heeft een strak schema bij Bayern, zoals ik dat heb bij PSV. Hij is een uitstekende trainer. Halverwege het seizoen een team overnemen en naar drie prijzen leiden is indrukwekkend”, vervolgt Götze, die in de toekomst openstaat voor een terugkeer naar Duitsland, misschien zelfs naar Dortmund. “Ik sluit het niet uit. Beide opties zijn voor mij denkbaar. Maar ik ben nu in Eindhoven en focus me volledig op onze doelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.