PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Luc Nilis verrast met zeer opmerkelijke nieuwe baan

Luc Nilis heeft een nieuwe baan gevonden. Hij wordt namelijk assistent-bondscoach van Jordanie.

Nilis leek bij Anderlecht aan het werk te gaan als assistent-trainer van Vincent Kompany, waarbij hij een speciale aandacht zou hebben voor de aanvallers en bij uitbreiding de traptechniek van alle spelers. Maar na een proefperiode werd de samenwerking al snel stopgezet. Volgens Paars-Wit werd er geen financiële overeenkomst gevonden. De voormalige spits vond dat een spijtige zaak, maar heeft nu dus al een nieuwe job beet.

Dat hij in Jordanië belandt, heeft uiteraard alles te maken met Vital Borkelmans. De voormalige assistent-bondscoach van Marc Wilmots bij België is al een tijdje aan de slag als Jordaanse bondscoach en doet het daar behoorlijk goed.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.