PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ajax en PSV strijden om Zuid-Koreaans monster’

Ajax en PSV hebben interesse in Kim Min-Jae. Hij is een Zuid-Koreaanse mandekker en staat bekend als ‘Het Monster’. De marktwaarde van de 24-jarige stopper wordt geschat op zo’n 15 miljoen euro, maar dat is klaarblijkelijk geen probleem voor de nummer één van de Eredivisie.

Voegt Min-Jae zich daadwerkelijk bij Ajax, dan is dat een hard gelag voor PSV en coach Roger Schmidt. De Duitser werkte in het verleden samen met de Zuid-Koreaan en wilde hem in de afgelopen zomer naar het Philips Stadion halen, maar zijn doelwit bleek te duur voor de Eindhovenaren.

Overigens zou de club uit de lichtstad van Nederland nog steeds geïnteresseerd zijn in de komst van de verdediger, maar financieel gezien kan PSV niet opboksen tegen Ajax. Overigens is Tottenham Hotspur, lang genoemd als waarschijnlijke bestemming, géén optie meer voor ‘Het Monster’.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.