‘PSV heeft de kwaliteiten van een échte Europese topclub’

VVV gaat vanavond op bezoek bij PSV. En VVV-trainer Hans de Koning is onder de indruk van de Eindhovenaren.

“PSV is dodelijk effectief de laatste weken. Hebben de kwaliteiten van een échte Europese topclub. Het zijn voetbalclichés, maar we zullen dinsdag de wedstrijd zo lang mogelijk een wedstrijd moeten proberen te houden en onze huid zo duur mogelijk moeten verkopen”, blikt De Koning op de clubsite vooruit op de wedstrijd in het Philips Stadion.

De Koning realiseert zich dat het voor VVV moet meezitten om een punt of meer mee te nemen uit Eindhoven. “Zelf moeten we er alles inleggen en hopen op een mindere dag van de Eindhovenaren”, aldus de Koning, die met VVV voor de vierde keer in negen dagen in actie zal komen. “Dat begint ook zo z’n tol te eisen.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer