‘Barcelona troeft PSV en Feyenoord af in strijd om deze speler’

FC Barcelona dreigt PSV en Feyenoord af te troeven in de strijd om de handtekening van Gianluca Busio. De achttienjarige middenvelder speelt in de MLS voor Kansas City.

Maanden geleden werden Feyenoord en PSV allebei gelinkt aan de getalenteerde middenvelder uit de Amerikaanse MLS. Nu blijkt FC Barcelona ook zeer gecharmeerd te zijn. Het was al bekend dat zij Busio in de gaten houden, maar dat blijkt zelfs al concreter dan gedacht.

Een officieel bod ligt weliswaar nog niet op tafel, maar FC Barcelona blijkt al wel informeel contact te hebben gelegd met zowel Sporting KC als zijn management. Dat schrijft Toni Juanmartí van SPORT op Twitter.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer