PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Johan Derksen ergert zich kapot aan ‘eng’ baasje

Analist Johan Derksen is geen fan van politicus Jesse Klaver. Hij keek naar hem in het programma M en daar maakte hij weinig indruk op hem.

Derksen verklaarde ‘nu al helemaal gek van Asscher en die andere politici’ te worden. “Die het allemaal wel wisten. ‘Het had eerder gemoeten!’ Die Asscher had zo bijdehand moeten zijn toen hij verantwoordelijk was voor die Belastingzaken waar hij niets van wist. Dat kon hij zich niet herinneren”, sneert de voetbalanalist.

“Die Asscher kwam gisteren meteen naar buiten om er weer een politiek verhaal van te maken, want hij wilde toch weer scoren. En die Klaver, die dan weer bij M zit… Klaver in M, een eng programma met een eng baasje. Hoe vinden ze elkaar? Ik erger me kapot aan dat soort politici. Er zijn heel veel vervelende knaapjes bij die politici”, aldus Derksen.

René van der Gijp vindt de lockdown wel heftig. “Ik heb er niet zo’n last van, maar je hebt natuurlijk wel mensen die er enorm veel last van hebben en dat vind ik wel heel erg treurig. Ik vraag me ook af of zij überhaupt nog een stip aan de horizon zien. Hoe lang denken deze mensen dat dit doorgaat?”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.