PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Bielefeld wil Ritsu Doan definitief overnemen van PSV’

Het Duitse Arminia Bielefeld is tevreden over PSV-huurling Ritsu Doan. Ze willen graag zijn koopsoptie gaan lichten. De international van Japan overtuigt op een dusdanige manier in de Bundesliga dat de clubleiding van Arminia Bielefeld ook na dit seizoen wil kunnen beschikken over Doan.

Het is echter onduidelijk of de Duitsers het kunnen betalen. “Wat er gaat gebeuren met de coronacrisis, hoe het nieuwe televisiecontract eruitziet en in welke competitie we volgend seizoen spelen, dat gaat allemaal van belang zijn”, zo liet sportief directeur Samir Arabi weten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.