‘PSV gaat een gigantische winst maken op Donyell Malen’

Donyell Malen heeft zich bij PSV in de belangstelling gevoetbald van Borussia Dortmund en de club weet nu al dat ze een gigantische transferwinst op hem gaan maken. Hij moet namelijk meer dan 35 miljoen euro gaan opleveren.

De Mexicaanse buitenspeler Hirving Lozano vertrok anderhalf jaar geleden van het Philips Stadion naar Napoli voor 35 miljoen euro, maar Malen wordt nog hoger aangeslagen in de lichtstad van Nederland. De marktwaarde van de aanvaller wordt geschat op 25 miljoen euro, maar technisch manager John de Jong vraagt vele malen meer.

Nog niet zo heel lang geleden konden we lezen dat PSV ongeveer 60 miljoen euro wilde verdienen met de verkoop van Malen. Het zou natuurlijk zo kunnen zijn dat het coronavirus ervoor zorgt dat deze megasom naar beneden bijgesteld moet worden, maar vermoedelijk zijn de Eindhovenaren niet bereid om heel veel korting te verstrekken.

Hoe je het ook wendt of keert, de huidige nummer drie van de Eredivisie gaat ongelooflijk veel winst maken op zijn speler. In de zomer van 2017 werd Malen namelijk voor slechts 600.000 euro overgenomen van Arsenal… De Oranje-international liet een paar dagen geleden over de interesse van Dortmund weten: “Het is wel leuk om te lezen. Je hebt liever dat ze dat schrijven dan dat je er niets van kan. Of er wat van klopt? Nee, niet dat ik weet.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.