PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Luc Nilis na elf dagen vertrokken bij Anderlecht

Luc Nilis werd amper twee weken geleden aangesteld bij Anderlecht als adviseur maar na elf dagen moet hij alweer weg. Het ontbreekt de Brusselaars namelijk aan financiele middelen.

Nilis speelde tot 1994 voor Anderlecht, dat hem onlangs als adviseur inschakelde. Vanaf 30 november keek het PSV-icoon mee in de keuken van de Belgische club. Dat zorgde voor tevredenheid, zo laat men weten op de clubwebsite. “Na een unaniem positieve evaluatie van zijn verblijf deden we een concreet voorstel en zochten we een akkoord om Luc langer bij ons te houden”, stelt voorzitter Karel Van Eetvel.

“De financiële verwachtingen en de inspanningen die de club op dit moment kon doen, bleken daarbij spijtig genoeg te ver uiteen te liggen”, vervolgt Van Eetvel. Nilis zelf reageert: “Ik heb van deze twee weken genoten en wil Anderlecht bedanken voor de kans die ik kreeg. Kompany en zijn staf werken enorm hard en bijzonder professioneel, het was aangenaam om kennis te maken. We lopen elkaar in de toekomst zeker nog tegen het lijf. Anderlecht zal altijd ‘thuis’ blijven voor mij.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.