PSV vreest voor zware blessure: “Ziet er niet goed uit”

PSV wist gisteren met 4-0 te winnen van Omonia in de Europa League maar verloor in dat duel wel een speler. De Amerikaan Ledezma moest namelijk vroegtijdig vervangen worden vanwege een blessure.

Het Eindhovens Dagblad schrijft: “De middenvelder van PSV verdraaide zijn knie tijdens een duel om de bal en heeft mogelijk een zware kwetsuur opgelopen. Trainer Roger Schmidt van PSV was niet optimistisch over de situatie. ‘We bekijken het vanavond of morgenvroeg. Hij had veel pijn en het ziet er niet goed uit.'”

Ledezma had een basisplaats bij PSV, waar hij is aangesloten bij de A-selectie. De international van de Verenigde Staten incasseert nu dus een enorme dreun. Bij de Eredivisie-topclub vreest men sowieso een afwezigheid van maanden, zo weet het ED.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer