PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Jetro Willems: ‘Ik smokkelde als kind drugs’

In het programma Andy Niet te Vermeijde doet Jetro Willems een schokkende onthulling. Als kind smokkelde hij namelijk drugs.

Op negenjarige leeftijd stapte Willems samen met zijn familie op het vliegtuig naar Nederland. De back vertelt aan Andy van der Meijde: “In eerste instantie hebben mijn ouders geprobeerd het mee te nemen. Maar dat ging niet. Toen heb ik mezelf opgeofferd. Ik zei: doe maar bij mij. Ik was toch al een beetje die gekke. Als ik dat voor mijn familie moet doen, dan doe ik dat gewoon.”

Hij werd niet gecontroleerd en slaagde er dus in om de drugs het land in te smokkelen: “Het was voor ons het licht. Alles ging lopen. Mijn ouders kregen werk bijvoorbeeld. Ik wilde er niets voor. Ja, nooit meer in die situatie terechtkomen. Ik zei tegen mijn ouders: geef alles wat je mij wilde schenken maar aan mijn zus. Ik wil alleen een bal. Uiteindelijk heeft die bal mijn leven gered.”

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.