Trainer Granada en Spaanse media gaan los over PSV

PSV wist midweeks fraai te stunten door met 0-1 te winnen van Granada. Door deze prestatie wisten ze nu al voor overwintering te zorgen.

Na afloop was trainer Diego Martinez desondanks opgetogen: allereerst omdat Granada dankzij de nederlaag van PAOK bij Omonia Nicosia óók door is, ten tweede omdat zijn ploeg bij vlagen goed speelde tegen een ijzersterk PSV. “Wij zijn een bescheiden club. Om dan op deze manier historie te schrijven en een speelronde voor het einde al gekwalificeerd te zijn, is iets heel bijzonders voor de club, de stad en de spelers”, jubelt Martinez (39) in de Spaanse media.

Hij weegt niet heel erg zwaar aan de nederlaag, simpelweg omdat hij enorm onder de indruk was van PSV. “We hadden op zijn minst een gelijkspel verdiend. We hebben alles gegeven. We speelden een fantastische tweede helft en hadden recht op een doelpunt, maar evengoed wordt de prestatie gewaardeerd. De technische kwaliteiten van PSV zijn van een geweldig niveau.”

De Spaanse pers schreef vooral lovend over uitblinkers Mario Götze, Jordan Teze en matchwinner Donyell Malen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.