PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Van Bommel clashte met Van Gaal: ”Stonden met de hoofden tegen elkaar’

In het seizoen 2010/2011 toen Louis van Gaal trainer was van Bayern Munchen kwamen hij en Mark van Bommel met elkaar in conflict. De emoties tussen de twee liepen toen erg hoog op.

“We stonden bijna met onze hoofden tegen elkaar en schreeuwden”, vertelt Van Bommel over de aanvaring met de toenmalig Bayern-trainer in de podcast van BILD. Het bleek het laatste seizoen van Van Gaal in München. In april 2011 werd hij door Bayern ontslagen.

Van Bommel werkte ook samen met Jürgen Klinsmann, die in het seizoen 2008/2009 aan het roer stond bij de Duitse topclub. “We hadden toen een trainer nodig die precies aangaf wat er moest gebeuren. En dat was niet het geval met Klinsmann. We hebben daar eigenlijk een seizoen verloren.” Dat het niet zou werken met Klinsmann werd hem al snel duidelijk. “Aan het einde van de voorbereiding al.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.