PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Raiola moet PSV aan twee nieuwe verlengingen helpen’

Cody Gakpo verlengde deze week zijn contract bij PSV maar ze willen dat ook graag doen met het contract van Denzel Dumfries en Mohamed Ihattaren. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

Gakpo verlengde dinsdag zijn PSV-contract tot de zomer van 2025. De gesprekken met Dumfries lopen al een tijdje, maar een definitief akkoord is er nog niet. Volgens het ED moet die er later deze maand wel komen. PSV hoopt ook Ihattaren binnenboord te houden. Zowel Dumfries als Ihattaren heeft dezelfde zaakwaarnemer: Mino Raiola.

Om Ihattaren is de afgelopen maanden veel te doen. Onder trainer Roger Schmidt is hij zijn basisplaats kwijtgeraakt en daarnaast is er veel kritiek. Niet alleen op Ihattaren, die niet honderd procent fit zou zijn, maar ook op Schmidt. Veel PSV’ers zien Ihattaren graag in de basis staan.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.