PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV slaat grote slag met contractverlenging voor parel’

PSV heeft vleugelflitser Cody Gakpo een nieuw contract gegeven. Hij wordt hierdoor beloond voor zijn ontwikkeling van de laatste tijd. Hij heeft tot 2025 bijgetekend bij de Eindhovenaren.

In 2019 tekende Gakpo nog voor vier jaar, zijn nieuwe verbintenis loopt nog twee jaar langer door. De 21-jarige Eindhovenaar staat dit seizoen op 7goals en 2 assist in 11 optredens.

“Dit nieuwe, langlopende contract heeft Cody zelf afgedwongen”, reageert Technisch Manager John de Jong. “Het is niet de eerste keer dat we zijn contract openbreken. We hebben er vertrouwen in dat hij van nog grotere waarde voor het elftal gaat zijn. Keer op keer is Cody in zichzelf blijven investeren. Het resultaat daarvan zien we wekelijks op het veld. Hij heeft het traject van jeugd- tot basisspeler volledig doorlopen en dat maakt hem een voorbeeld voor alle talenten in onze jeugdopleiding.”

Gakpo zelf vult aan: “Ik merk dat ik steeds belangrijker voor PSV word. Dat maakt me trots. Dit is mijn club en ik ben blij met de kansen die ik hier krijg. Ik voel vertrouwen en dat wil ik op het veld terugbetalen. Mijn doel is helder: ik wil nog beter worden en prijzen winnen met PSV.”

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.