PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Eran Zahavi liet miljoenen liggen voor contract bij PSV’

Eran Zahavi verruilde deze zomer de Chinese competitie voor die van de Eredivisie. En hij heeft daarvoor heel veel geld laten liggen. Jordi Cruijff breekt een lans voor hem.

Het Eindhovens Dagblad citeert Cruijff op woensdag: “Eran heeft een speciale mentaliteit. Je hoeft hem niet aan het werk te zetten, maar moet hem juist afremmen. Nou ja, vroeger dan. Nu weet hij wel wat hij wel en niet moet doen. Eran heeft enorm veel geld laten liggen (naar verluidt ruim 8 miljoen per jaar, red.) om de stap naar Nederland te zetten en voor prijzen te gaan vechten. Dat verdient veel respect.”

Hij denkt dat Zahavi ‘gewoon’ nog twintig doelpunten gaat maken in de competitie: “Omdat hij het instinct heeft om te scoren. Er zijn spelers die in het strafschopgebied komen en bij wie de bal nooit voor de voeten valt. Bij hem wel.”

Cruijff werkte bij het Israëlische Maccabi Tel Aviv tussen 2013 en 2016 samen met Zahavi.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.