PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Betaalzender Fox Sports heeft per 1 januari ESPN

Fox Sports zal per 1 januari ESPN gaan heten. Dit hebben ze vanmorgen bekendgemaakt. Voor de kijker zal er vrij weinig gaan veranderen.

Lyon-voorzitter Jean-Michel Aulas verkondigde eerder dit seizoen nog dat Memphis niet vertrekt in januari. Zijn uitspraken lijken echter vooral een poging om de prijs nog op te drijven. De Franse topclub zou namelijk helemaal geen trek hebben in een transfervrij afscheid van de oud-PSV’er in de zomer van 2021 en dat is de consequentie indien een wintertransfer uitblijft.

Volgens Culemania hadden Lyon en Barcelona in de zomer al een akkoord voor vijf miljoen euro plus tien miljoen aan bonussen, maar alsnog bleek Barcelona niet in staat om de deal af te ronden. Zo was er ook binnen het salarishuis geen ruimte voor de Oranje-international. In januari zou een vaste transfersom van vijf à zes miljoen euro opnieuw voldoende zijn voor een deal.

Memphis heeft zijn zinnen gezet op een deal met Barcelona. Bij voorkeur al in januari, want de aanvaller voelt steeds minder waardering bij de Franse club. Fans verwijten hem dat hij al met zijn hoofd in Catalonië zit en dat resulteerde afgelopen weekend nog in een sneer via sociale media.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.