PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV maakt kans op Barca-talent Riqui Puig’

De kans dat Barca-talent deze winter een overstap gaat maken naar een andere club is groot. Leeds United en Everton denken aan een deal, maar volgens het medium Fichajes heeft ook PSV concrete interesse in een (huur)deal.

En Koeman zou een voorkeur hebben voor het Philips Stadion: de voormalige bondscoach van het Nederlands elftal denkt dat zijn pupil tot wasdom kan komen in Eindhoven.

In een eerder stadium werd Puig overigens al aan Ajax gelinkt. Aan het begin van de zomerse transferwindow zou directeur voetbalzaken Marc Overmars geïnformeerd hebben naar de Spanjaard, die op dat moment nog niet wilde vertrekken. Het is onduidelijk of de Amsterdammers nog steeds belangstelling hebben.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.