‘Frank de Boer kan nu al niet meer om PSV-smaakmaker heen’

Met Denzel Dumfries en Donyell Malen heeft Oranje al twee PSV’ers in de selectie en het zou goed kunnen dat er binnenkort een derde bij komt. Cody Gakpo klopt namelijk aan de deur.

Het Eindhovens Dagblad schrijft daags na zijn belangrijke rol tegen PAOK Saloniki (3-2 zege): “Is Gakpo nog een talent of nu echt doorgebroken? Afgaand op zijn statistieken van dit jaar, is hij onmisbaar geworden voor PSV en is een doorbraak allang gerealiseerd. In alle wedstrijden die de club dit seizoen verloor (PAOK-uit, Vitesse-uit en Granada-thuis) was Gakpo niet aanwezig.”

“Niet dat er per se een correlatie is, maar Gakpo heeft wel altijd het vermogen om gevaar om te zetten in rendement. De afgelopen weken rekende hij af met het coronavirus en tegen PAOK liet het exponent uit de PSV-opleiding zien dat hij helemaal terug is. In deze vorm kan ook bondscoach Frank de Boer steeds moeilijker om hem heen bij het samenstellen van zijn voorselecties”, zo concludeert ook het ED.

Tal van PSV-fans en voetbalanalist Kenneth Perez trokken dezelfde conclusie. De eerstvolgende interlandperiode is echter pas in maart 2021, dus voorlopig speelt dat nog niet.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.