PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Arjen Robben weer in training bij FC Groningen

Arjen Robben heeft de training bij FC Groningen weer hervat. Het thuisduel met Willem II van komende zondag komt echter nog te vroeg voor de topvoetballer.

Voor de camera van het clubkanaal van FC Groningen geeft coach Danny Buijs aan dat Robben nog niet van de partij is, maar zich wel weer bij de groep heeft gevoegd. “Hij doet weer stukjes mee met de groepstraining en volgt daarnaast zijn eigen programma.” Verder heeft de selectie van Buijs weinig klachten. Alleen Wessel Dammers mag door een schorsing niet meedoen.

Robben maakte deze zomer zijn veelbesproken rentree, nadat hij ruim een jaar daarvoor zijn schoenen aan de wilgen had gehangen als speler van Bayern München. ZIjn comeback is sportief gezien nog geen succes gebleken. In zijn eerste duel, tegen PSV, moest hij al voor rust geblesseerd naar de kant. Ook aan zijn terugkeer tegen FC Utrecht bleek hij een blessure te hebben overgehouden. Mede daardoor besloot hij zelf een stapje terug te doen.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.