‘Mario Gotze moet ook wedstrijd tegen PAOK missen’

PSV moet het morgen in de Europa League tegen PAOK Saloniki doen zonder sterkhouder Mario Gotze. Dit heeft trainer Roger Schmidt laten weten tijdens een persconferentie.

De middenvelder kampt nog met een lichte spierblessure. De klachten zijn echter erg genoeg om aan de kant te houden tegen PAOK. Dat is een domper voor PSV, dat op het middenveld ook al niet kan beschikken over Ryan Thomas. Ook hij is niet fit genoeg om te spelen.

De wedstrijd tegen PAOK van donderdag is een belangrijke pot voor PSV. De Eindhovenaren staan derde in Groep E, met drie punten. PAOK heeft er twee meer en staat tweede. De uitwedstrijd werd geen succes voor PSV, dat in Griekenland met 4-1 kopje onder ging.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.