PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Memphis Depay ziet droomtransfer in duigen vallen’

Het ziet er niet naar uit dat Memphis Depay deze winter zijn droomtransfer naar Barcelona zal gaan maken. Omdat Gerard Piqué vermoedelijk lang buitenspel staat is er een nieuwe centrumverdediger nodig, Eric García van Manchester City welteverstaan. En het wordt al moeilijk genoeg om hem binnen te halen.

Financieel gezien is het bij Barça immers kommer en kwel, waardoor het een utopie is dat er een spaarpotje gevonden wordt om Memphis van te betalen. De aanvaller maakt het seizoen hoogstwaarschijnlijk dus ‘gewoon’ af in de Ligue 1.

Of hij zijn droomtransfer ná dit seizoen krijgt, als zijn contract bij Lyon afloopt, valt te betwijfelen. Het is immers geen zekerheidje dat Ronald Koeman het in het aankomende voetbaljaar nog voor het zeggen heeft bij Barcelona.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.