‘Ajax en PSV strijden om handtekening van Anel Ahmedhodzic’

Zowel Ajax als PSV strijden om de handtekening van de jonge verdediger Anel Ahmedhodzic. Dit weet het medium Sport1 te melden.Het betreft een Bosnische stopper van 21 jaar die momenteel uitkomt voor het Zweedse Malmö FF.

Ahmedhodzic schijnt behoorlijk populair te zijn, want zijn naam is naar verluidt ook op de radar van onder meer het Engelse Chelsea en het Italiaanse AC Milan terechtgekomen.

De verdediger laat zich bijstaan door zaakwaarnemer Markus Rosenberg (in het verleden spits bij Ajax), die reageert: “Anel moet naar een club gaan waar hij volledig kan ontbolsteren, ergens waar hij dus niet op de bank terechtkomt. Alle geïnteresseerden volgen Ahmedhodzic al een tijdje en weten dus wat ze in huis kunnen halen. In de winterstop gaan we luisteren naar de aanbiedingen die we binnenkrijgen.” Daar voegt hij aan toe: “Het is óók belangrijk dat Malmö wat overhoudt aan de transfer, wij willen dat de club wat geld verdient.” De transferwaarde van de speler in kwestie wordt geschat op 1,2 miljoen euro.

Sport1 wijst naar de loopbaan van Rosenberg, die zelf van Malmö naar de Johan Cruijff ArenA transfereerde. De spits zou een soortgelijk carrièrepad uitgedacht hebben voor zijn cliënt, wat betekent dat Ajax en PSV veel kans maken op zijn handtekening.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.