PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV was woedend toen ik vertrek naar Ajax aankondigde’

Riechedly Bazoer speelde in de jeugd voor PSV maar koos ervoor om door te breken bij Ajax. Iets wat hem niet in dank werd afgenomen door de Eindhovenaren.

“Ik had toen nog Twitter en ging dingen lezen, dat deed veel met me. Ik kreeg haatreacties en mijn moeder werd uitgescholden”, vertelt Bazoer, die berichten als ‘ik weet waar je woont’ binnen kreeg. “Daar had ik het moeilijk mee.”

“PSV wilde me geen vrijstelling geven om voor Ajax te spelen. Ze waren natuurlijk boos dat ik naar Ajax ging. Dat was lastig.” Via Ajax, VfL Wolfsburg, FC Porto en FC Utrecht belandde Bazoer uiteindelijk bij Vitesse, de huidige mede-koploper van de Eredivisie.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.