PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘FC Utrecht wil duo Van Bommel/Sneijder aanstellen’

FC Utrecht denkt er momenteel over na om Mark van Bommel en Wesley Sneijder aan te stellen als het nieuwe trainersduo. Jan Joost van Gangelen noemde dit in het FOX Sports-programma De Eretribune ‘een serieus gerucht’.

“Het schijnt zelfs in de wandelgangen dat FC Utrecht al heeft geïnformeerd of je een trainer die helemaal geen papieren heeft wel op de bank kan zetten”, verwijst de presentator naar Sneijder.

Van Bommel heeft die papieren natuurlijk wel en liet al weten zich ‘niet te groot te voelen’ voor clubs als FC Utrecht. Hij werd een klein jaar geleden ontslagen als trainer van PSV en is sindsdien op zoek naar een nieuwe werkgever. Utrecht zou hem dus overwegen na het vertrek van John van den Brom.

Arnold Bruggink vraagt zich wel af of dit een goed trainersduo is. “Ze klikken wel samen, maar ik weet niet of dat als trainers ook zo is.” Hugo Borst: “Wesley is natuurlijk niet bescheiden. Hij heeft heel veel zelfvertrouwen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.