PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Milan denkt te kunnen voldoen aan vraagprijs voor PSV-ster’

Donyell Malen mag zich in de belangstelling heugen van AC Milan. Het probleem was vooralsnog de transfersom. PSV lijkt voor 30 à 35 miljoen euro een transfer te zullen accepteren, maar de Italianen hebben mogelijk een oplossing gevonden.

AC Milan heeft aan de zomerse transferwindow vijftien miljoen overgehouden en dankzij uitgaande deals denkt men binnenkort een budget van veertig miljoen te creëren.

Met die transferinkomsten denkt AC Milan een deal te kunnen sluiten met PSV. De leiding in Milaan buigt zich nog wel over de vraag hoe dit budget dan benut moet worden, maar zeker is dat de spitspositie én Malen een discussiepunt vormen. Zaakwaarnemer Mino Raiola zou hierover zelfs al in overleg zijn getreden, zo weten Italiaanse media.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.