Jordan Teze zet krabbel onder nieuw contract tot 2024

Jordan Teze heeft een nieuw contract getekend bij PSV. Hij staat nu tot medio 2024 onder contract bij de Eindhovenaren.

Teze was al mondeling akkoord met PSV, maar de deal werd pas vandaag beklonken. Teze wilde dolgraag langer blijven en ook PSV wilde het jeugdexponent langer binden. De jeugdinternational is dit seizoen vaste waarde in het elftal van Roger Schmidt, waardoor er veel belangstelling ontstond voor de rechtspoot. Door zijn contract te verlengen, troefde PSV de handtekeningenjagers af.

Teze, die sinds 2007 voor PSV speelt, is dolblij met zijn nieuwe verbintenis. “Het is ondanks de bizarre afgelopen maanden voor mij persoonlijk een heel mooi jaar geworden”, vertelt Teze op de clubwebsite. “Er is ontzettend veel gebeurd. Ik ben trots op mijn ontwikkeling, maar weet ook dat er nog veel meer aan komt. Daar richt ik me op”, spreekt de verdediger ambitieus.

Ook John de Jong, technisch directeur in Eindhoven, is blij met de deal. “Sinds zijn debuut voor Jong PSV in 2017 heeft hij stap voor stap toegewerkt naar een volwaardige positie in het eerste elftal van PSV. Dat ging niet altijd vanzelf, maar Jordan heeft volgehouden. Dat is volledig zijn eigen verdienste en het past in de visie van PSV om hem hiervoor te belonen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.