‘Donyell Malen moet overstap maken naar Borussia Dortmund’

Donyell Malen is zeer populair op de internationale transfermarkt maar Pierre van Hooijdonk vind dat de spits van PSV het beste een tussenstap kan gaan maken bij bijvoorbeeld Borussia Dortmund.

In gesprek met Voetbal International vertelt Pi-Air: “Malen moet dus naar een club gaan waar hij zeker de eerste spits is. Alleen door veel te spelen wordt hij nog volwassener. Daar moet hij dus rekening mee houden in zijn keuze. Als topscorer van PSV en als spits van Oranje kom je ergens goed binnen.”

Van Hooijdonk gaat verder: “Waar ik hem zie spelen? Ik denk aan een club als Borussia Dortmund. Geen absolute wereldtop, maar het schurkt daar wel tegenaan. Als hij bij zo’n club de vaste spits is en daar ook veel scoort, dan maakt hij de stap naar de echte top. Die tussenstap is soms nodig om uiteindelijk bij die wereldtop te komen. Het zit in Malen daar uiteindelijk ook te komen. Ik ken hem verder niet, maar die gedrevenheid straalt hij wel uit.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.