Jordi Cruijff: ‘Memphis past om deze twee redenen niet bij Barcelona’

Ronald Koeman wil deze winter graag Memphis Depay naar FC Barcelona halen maar Jordi Cruijff plaatst hier zijn vraagtekens bij. Hij denkt namelijk dat Koeman de aanvaller helemaal niet nodig hebt.

Het verbaast Cruijff dat Memphis serieus in beeld is bij Koeman. “Maar als hij komt, zal hij er volledig voor gaan”, zegt hij bij het Spaanse radioprogramma El Larguero van Cadena SER. “Het is duidelijk dat Memphis geen pure centrumspits is.”

“Hij kan wel op die positie en op de vleugels spelen. Maar het ding bij Barcelona is dat ze met Lionel Messi, Antoine Griezmann en Philippe Coutinho al drie spelers hebben die daar kunnen spelen”, zegt Cruijff.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer