‘Transfer naar de Premier League lonkt voor PSV-verdediger’

In 2021 hoopt Denzel Dumfries zijn droomtransfer te maken. de rechtsback van de Eindhovenaren zou dan namelijk een overstap kunnen gaan maken naar de Engelse Premier League.

Volgens Britse media, waaronder The Chronicle, is de 24-jarige Dumfries ‘de ideale aankoop’ voor Newcastle United. De club was al eerder geïnteresseerd in de aanvoerder van PSV, maar toen werd niet doorgepakt. Toch blijft de Oranje-international dankzij zijn explosieve speelwijze de perfecte aankoop voor de bespelers van St. James’ Park.

Manager Steve Bruce is niet tevreden over de huidige bezetting op de rechterflank. Dumfries zou in 2021 de kopzorgen moeten wegnemen, maar de vraag is of de PSV-verdediger zelf wat voelt voor Newcastle United. Eerder werd hij immers gelinkt aan clubs als Manchester United en AC Milan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.