‘Fortuna Sittard wil Mark van Bommel als nieuwe trainer’

Gisteren ontsloeg Fortuna Sittard Kevin Hofland als hoofdtrainer. Als vervanger denken ze nu aan Mark van Bommel. Dit weet het medium BN DeStem te melden.

Clubeigenaar Isitan Gün besloot recent om Hofland de laan uit te sturen. Er wordt ondertussen dan ook hard gezocht naar vervangers en in dat kader is ook de naam van Van Bommel gevallen. De andere naam op het lijstje is die van Jos Luhukay.

De naam van Van Bommel is overigens geen verrassing. Hij begon zijn carrière als voetballer tenslotte bij de club uit Limburg. Als trainer ging hij nog niet bij het team aan de slag. Luhukay trainde onder meer Hertha BSC, VfB Stuttgart en FC St. Pauli.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.