‘AS Roma aast op PSV-TD John de Jong’

Een opvallend nieuwtje over John de Jong. De technisch directeur van PSV zou in de belangstelling staan van het Italiaanse AS Roma.

De Jong loopt al een jaar of twintig mee bij PSV. Hij kwam in 2000 binnen als speler, werd na zijn carrière hoofdscout en schoof in 2018 na het vertrek van Marcel Brands op naar de functie van technisch manager. Vorig seizoen leek het bijna mis te gaan, maar afgelopen zomer herpakte hij zich door onder meer Mario Götze in te lijven.

Met zijn aankoopbeleid bij PSV heeft De Jong de aandacht van AS Roma gewekt. De Italiaanse club zou hem willen aanstellen als sportief directeur. Volgens Tele Radio Stereo is de technisch manager al vaker benaderd en ditmaal staat hij opnieuw hoog op het wensenlijstje. Dat duidt er dus op dat de Serie A-club zich kansrijk acht.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.