PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV sluit nieuwe sponsordeal en pakt 25 miljoen euro

PSV heeft een mooie deal gesloten met Philips. Ze blijven de Eindhovense topclub de komende tien jaar sponsoren tegen een jaarsom van 2,5 miljoen euro.

De krant schrijft: “Philips steunt PSV langer én met meer geld. Tot minimaal 2031 stopt het bedrijf 2,5 miljoen euro per jaar in de club. PSV kan de extra steun in coronatijd meer dan goed gebruiken. Philips haalt de banden met PSV stevig aan. De oprichter van de club legt woensdag een stevig fundament onder de toekomst van de Eindhovense voetbalclub en het Philips Stadion. Het concern verhoogt de jaarlijkse bijdrage én verlengt de bestaande sponsorrelatie met PSV, die al 107 jaar oud is.”

Het Eindhovens Dagblad gaat verder: “Philips verbindt zich tot juli 2031 als belangrijkste geldschieter aan de club en is ook de eerste onderneming die de zogeheten Brainport-samenwerking met vijf jaar verlengt, tot medio 2026. De komende tien jaar maakt het bedrijf naar verwachting in totaal zo’n 25 miljoen euro over naar PSV.”

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.