‘PSV slaat grote transferslag’

PSV heeft overeenstemming bereikt over een nieuw contract voor verdediger Jordan Teze. Hij tekent bij tot medio 2024. PSV voorkomt daarmee een transfervrij vertrek van de zelfopgeleide Teze.

Het is voor de jeugdinternational een beloning voor zijn sterke ontwikkeling. Hij debuteerde in augustus 2018 al in de Eredivisie, maar beleeft dit seizoen zijn echte doorbraak. Onder trainer Roger Schmidt is hij een vaste waarde in het hart van de defensie.

Voor Schmidt en technisch manager John de Jong was het behoud van de talentvolle Teze dan ook het speerpunt in de afgelopen weken. Volgens het ED is het vertrouwen groot in de verdediger, die dit jaar fysiek en mentaal een enorme groeispurt doormaakte.

PSV wil overigens ook het contract van Armando Obispo verlengen. De 21-jarige mandekker staat door een blessure tijdelijk stil in zijn ontwikkeling, maar de Eindhovenaren hebben er nog altijd vertrouwen in dat hij ook nog gaat doorbreken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.