‘Jeroen Zoet rest van het jaar uitgeschakeld’

Jeroen Zoet komt dit kalenderjaar waarschijnlijk niet meer in actie voor zijn club Spezia. Hij staat tot eind december buitenspel vanwege een liesblessure.

Zoet staat al een tijdje aan de kant met de liesblessure. Op 30 september, in zijn tweede competitiewedstrijd voor Spezia, raakte de keeper geblessseerd. De oud-doelman van PSV verliet per brancard het veld.

Voor Zoet verloopt zijn Italiaanse avontuur nog niet zoals gehoopt. Tijdens zijn debuut in de Serie A tegen Sassuolo kreeg hij vier goals om de oren (1-4) en veroorzaakte hij een strafschop. In de daaropvolgende wedstrijd tegen Udinese liep hij na een uur de liesblessure op waarmee hij nog steeds kampt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.