‘Nieuwe basisspeler van PSV valt weg met blessure’

Het is kommer en kwel dit seizoen bij PSV met coronagevallen en blessures. Denzel Dumfries is een tijd niet inzetbaar voor de Eindhovenaren maar nu is ook Ryan Thomas er voorlopig niet bij.

De kleine Nieuw-Zeelander viel uit tegen PAOK in Saloniki deze midweek (4-1) en zal niet op tijd hersteld zijn richting Willem II-thuis. Hij voegt zich daarmee aan een flinke waslijst afwezigen, waarop nu al Dumfries, Nick Viergever, Timo Baumgartl, Jorrit Hendrix, Cody Gakpo, Joël Piroe en Maxime Delange staan.

Het is nog altijd mogelijk dat er voor zondag nog meer spelers positief testen. Coach Roger Schmidt zei al over de penibele situatie: “We hebben een jong team en missen veel spelers. De spelers die er nog wel zijn, hebben heel veel wedstrijden op een rij moeten spelen. Natuurlijk heeft dat impact, niet alleen fysiek maar ook mentaal.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.