‘Barcelona wil met smerige actie Depay deze winter aantrekken’

FC Barcelona wil zich in de winter graag gaan versterken met Memphis Depay en volgens de krant El Mundo Deportivo zijn ze van plan om Lyon flink onder druk te zetten.

Het dagblad weet dat het de bedoeling is dat er in de aankomende winterstop een akkoord bereikt wordt met het management van de Oranje-aanvaller over een transfervrije overstap in de zomer van 2021. Vervolgens kan Barça daarmee aankloppen bij Lyon met de boodschap: als jullie ons korting geven, zijn we bereid om hem, voor een goed prijsje dus, per direct over te nemen.

El Mundo Deportivo weet dat de huidige nummer twaalf van de Primera División eenzelfde soort strategie hanteert inzake Eric García van Manchester City, die de verdediging moet versterken in het Camp Nou-stadion. Ook de jonge Spanjaard beschikt over een aflopend contract bij zijn werkgever.

Memphis zelf heeft overigens wel oren naar een verhuizing naar Catalonië. Eigenlijk was het de bedoeling dat die in de voorbije zomer al plaats zou vinden (voor een miljoentje of 25), maar toen staken de Spaanse autoriteiten hier een stokje voor. Barça wil een herhaling van zetten koste wat kost voorkomen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.