‘PSV’er Noni Madueke moet een keuze maken’

PSV-aanvaller Noni madueke heeft een aanbod gekregen van de nationale bond van Nigeria. Madueke is geboren in het Engelse Barnet en heeft het tot de Onder 19 van Engeland geschopt, maar bezit ook de Nigeriaanse nationaliteit.

Het Afrikaanse land hoopt nu op zijn jawoord wat een interlandcarrière betreft. Dat is te danken aan de afkomst van zijn ouders, zo weet The Daily Mail.

De PSV-aanvaller kan bij Nigeria snel doorstoten tot de A-ploeg als hij de switch besluit te maken. Dat heeft natuurlijk wel gevolgen. Natuurlijk staat Engeland hoger aangeschreven, maar kiezen voor de Nigerianen zal in de toekomst ook een rol kunnen spelen met het oog op de timing van de Afrika Cup.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer