PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Bikkelharde Schmidt gooit PSV’er uit de basiself’

Morgen speelt PSV in de competitie tegen ADO Den Haag en het ziet ernaar uit dat trainer Roger Schmidt uit de basiself zal halen. De Nieuw-Zeelander faalde opzichtig in het Europa League-duel met Omonia Nicosia (1-2 zege).

Thomas maakte een dramatische indruk op Cyprus, maar speelde het duel wel uit. Alleen Noni Madueke werd tegen Omonia afgelost. Adrian Fein kwam als enige invaller in het veld en volgens het Algemeen Dagblad maakt hij zondag zijn basisdebuut ten koste van de Nieuw-Zeelander.

Het AD verwacht dat Jorrit Hendrix centraal achterin een koppeltje vormt met Olivier Boscagli. Jordan Teze blijft staan als rechtsbuiten. De vraag is natuurlijk wel in welke mate het coronavirus nog van invloed is.

De vermoedelijke PSV-opstelling: Mvogo; Teze, Hendrix, Boscagli, Max; Götze, Sangaré, Fein, Ihattaren; Malen, Madueke.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.