PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV gaat enorm de fout in met Mohamed Ihattaren’

Volgens analist Rene van der Gijp zou PSV er goed aan doen om Mohamed Ihattaren voorlopig in de luwte te houden. Volgens Gijp zou de middenvelder namelijk momenteel niet in staat zijn om te presteren voor de Eindhovenaren.

“Die Ihattaren is gewoon een kilo of zes, zeven zwaarder dan vorig seizoen”, stelt Van der Gijp maandagavond in Veronica Inside. “Dan zou je als trainer toch bijna zeggen: ‘Jochie, weet je wat we gaan doen? Laten we dat er nou eens even eerst aftrainen. Dan ben je weer fit en kun je weer je dingetje doen’. Dit is niet goed.”

Johan Derksen maakt zich eveneens zorgen. “Hij heeft door omstandigheden lang niet gespeeld en is behoorlijk aangekomen. Daar heeft hij blijkbaar aanleg voor. Hij heeft een reet, niet te geloven. Ik denk dat die jongen maar op één manier geholpen kan worden. Spelen, spelen en nog eens spelen. Al is het maar bij Jong PSV.”

Derksen vond zijn optreden tegen Vitesse wél prima om die reden. “Maar het is toch niet zo dat als corona een competitie maandenlang stillegt, dat de staf van PSV tegen hem dat hij zich in het cafetaria mag volproppen? Dan moet zo’n jongen toch het krachthonk in of door een speciale trainer fit gehouden worden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.