PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV neemt standpunt in en wil 30 miljoen euro verdienen aan Malen’

PSV heeft een standpunt ingenomen over haar topaanvaller Donyell Malen. Mocht hij een transfer gaan maken dan willen de Eindhovenaren 30 miljoen euro voor hem vangen.

Er zijn verschillende clubs geïnteresseerd in Malen. De getalenteerde aanvaller is op de radar verschenen bij Juventus en Arsenal zou azen op een hereniging. De Londenaren, waar hij al in de jeugdopleiding actief is, zou reeds contact hebben gelegd met zijn management.

Malen zou naar verluidt een terugkeer niet uitsluiten en zou Arsenal zelfs bovenaan het lijstje zetten op dit moment. PSV wil meewerken als er een goed bod op tafel komt. De clubleiding heeft volgens Todofichajes gecommuniceerd dat er niet te onderhandelen valt voor een transfersom onder de dertig miljoen euro.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.