PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Marco van Basten: ‘Ihattaren maakt het niet waar, zelfde met Kokcu’

Marco van Basten is kritisch op Mohamed Ihattaren. Dit liet hij weten in het programma Rondo. Hij stond zondag in de basis tegen Vitesse maar volgens de voormalig topvoetballer kon hij niet waarmaken.

Het verhaal is inmiddels bekend: Ihattaren is onder Roger Schmidt z’n basisplaats kwijtgeraakt en heeft moeite om aan te haken in Eindhoven. “Wat ik zo verontrustend vind is dat ik Ihattaren zo zie ploeteren. Die komt er ook niet uit hè? Tijd nodig? Hoeveel tijd heeft hij nodig? Hij moet het afdwingen op de training”, zegt Van Basten.

“Hij heeft mazzel dat hij nu speelt omdat er veel jongens niet bij zijn, maar ik vind niet dat hij nu een basisplaats verdient. Hetzelfde heb ik met Kökcü. Dat zijn twee jonge jongens die voor corona heel goed waren, maar nu zijn ze niet fit en afgetraind. Het moet er toch vanaf spatten bij zo’n jonge jongen?”

“Door omstandigheden staat hij op die plek, maar ik vind eigenlijk dat hij het niet verdient. Hij maakt het ook niet waar. Dat vind ik heel opvallend, want hij kon geweldig spelen. Hij had overzicht, techniek, alles!”

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.